Εγγραφές ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-24

01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Εγγραφείτε:

1. στο Μονοετές Πρόγραμμα Αργυροχρυσοχοΐας που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σταδιοδρομίσουν στην Αργυροχρυσοχοΐα.
Διδασκόμενα Μαθήματα:
'Α ΕΞΑΜΗΝΟ: Χειροποίητο Κόσμημα Ι, Μοντέλο Κοσμήματος σε Κερί, Σχέδιο Κοσμήματος Ι, Χαρακτική Ι, Ιστορία Τέχνης Κοσμήματος, Εφαρμογές Αργυροχρυσοχοΐας,Αρχές Μεταλλουργίας.
'Β ΕΞΑΜΗΝΟ: Χειροποίητο Κόσμημα ΙΙ, Σχέδιο Κοσμήματος ΙΙ, Μεταλλοπλαστική Ι, (Ανα)Παραγωγικό Κόσμημα/Τεχνικές Σμάλτου, Καρφωτική-Αδαμαντοδεσία Ι, Αρχές Μεταλλουργίας.
Φοίτηση Δευτέρα έως Παρασκευή. Ωράριο Πρωινό 10:00 - 13:00 η 14:00 η Απογευματινό 17:00 - 20:00 η 21:00.
Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών διάρκειας δύο εξαμήνων των 16 εβδομάδων το καθένα, με καθημερινή φοίτηση, που σκοπό έχει να εφοδιάσει το σπουδαστή με την απαραίτητη γνώση πάνω στις τεχνικές της αργυροχρυσοχοΐας.
Συγκεκριμένα, το Μονοετές Πλήρες Πρόγραμμα Αργυροχρυσοχοΐας υπερτερεί των διετών προγραμμάτων άλλων σχολών στην επιλογή και περιεκτικότητα σε γνώση των διδασκομένων σε αυτό μαθημάτων. Σε όσους ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα παρέχεται βεβαίωση σπουδών.

Με το πέρας του Μονοετούς Προγράμματος Αργυροχρυσοχοΐας υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης των αποφοίτων μας σε εργαστήρια.  Όλοι οι σπουδαστές μας που επιθυμούσαν να εργασθουν τοποθετήθηκαν σε αμοιβόμενες θεσεις εργασίας.

2. στο Εναλλακτικό Πρόγραμμα Σπουδών που  απευθύνεται σε εκείνους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν καθημερινά μαθήματα. Σε αυτό προσφέρονται τα ίδια μαθήματα με το ΜΠΑ αλλά με παρουσία στη σχολή 1,2 ή 3 ημέρες την εβδομάδα. με τη δυνατότητα σχεδιασμού εξειδικευμένου προγράμματος για τον κάθε σπουδαστή σύμφωνα με τις ανάγκες του. Κάθε ενότητα διαρκεί 16 τρίωρες συναντήσεις. Με την ολοκλήρωση κάθε εκπαιδευτικής ενότητας δίδεται και αντίστοιχη βεβαίωση. Το ωράριο λειτουργείας ειναι το ίδιο με το ΜΠΑ.

Για τη λίστα των προσφερομένων μαθημάτων απευθυνείτε στο www.galileo.edu.gr/el/periodoi/fthinoporino-eksamino.

Εγγραφείτε νωρίς και πετύχετε προνομιακά διδακτρα.

Για διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα, την εναρξη της φοίτησης, το περιεχόμενο των μαθημάτων, καθώς και για να προγραμματίσετε μία επίσκεψη στη σχολή, επικοινωνήστε με την γραμματεία στο 217 7020301.