Εγγραφές ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020-21 στο ΜΟΝΟΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ (Early Registration)

23 ΜΑΪΟΥ 2020

Εγγραφείτε νωρίς, (Early Registration), στο Μονοετές Πρόγραμμα Αργυροχρυσοχοΐας με γενική μείωση στα δίδακτρα -10% για όλους και 12μηνο διακανονισμό (προκαταβολή και 11 δόσεις).
Διδασκόμενα Μαθήματα:
'Α ΕΞΑΜΗΝΟ: Χειροποίητο Κόσμημα Ι, Μοντέλο Κοσμήματος σε Κερί, Σχέδιο Κοσμήματος Ι, Χαρακτική Ι, Ιστορία Τέχνης Κοσμήματος, Εφαρμογές Αργυροχρυσοχοΐας,Αρχές Μεταλλουργίας.
'Β ΕΞΑΜΗΝΟ: Χειροποίητο Κόσμημα ΙΙ, Σχέδιο Κοσμήματος ΙΙ, Μεταλλοπλαστική Ι, (Ανα)Παραγωγικό Κόσμημα/Τεχνικές Σμάλτου, Καρφωτική-Αδαμαντοδεσία Ι, Αρχές Μεταλλουργίας.
Φοίτηση Δευτέρα έως Παρασκευή.
Ωράριο Πρωινό 10:00 - 13:00/14:00 η Απογευματινό 17:00 - 20:00/21:00.
Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, με καθημερινή φοίτηση, που σκοπό έχει να εφοδιάσει το σπουδαστή με την απαραίτητη γνώση πάνω στις τεχνικές της αργυροχρυσοχοΐας.
Συγκεκριμένα, το Μονοετές Πλήρες Πρόγραμμα Αργυροχρυσοχοΐας υπερτερεί των διετών προγραμμάτων άλλων σχολών στην επιλογή και περιεκτικότητα σε γνώση των διδασκομένων σε αυτό μαθημάτων. Σε όσους ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα παρέχεται βεβαίωση σπουδών.
Στο Μονοετές Πλήρες Πρόγραμμα Αργυροχρυσοχοΐας γίνονται δεκτοί ολοι όσοι θέλουν να σταδιοδρομίσουν στην Αργυροχρυσοχοΐα.
Κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2019 - 20, όλοι οι σπουδαστές μας που επιθυμούσαν να εργαστουν τοποθετήθηκαν σε θεσεις εργασίας επί πληρωμή.

Για διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα μαθημάτων, καθώς και για να προγραμματίσετε μία επίσκεψη στη σχολή, επικοινωνήστε με την γραμματεία στο 217 7020301